Farkas Sándor

Farkas Sándor 1951. november 06-án született, Debrecenben. Diplomáját a Nehézipari Műszaki Egyetemen szerezte.

A mátészalkai Szatmárvidéki Horgász Egyesülethez, melynek tagja, majd közel 20 évig elnöke volt élete végéig hű maradt. A megyei horgászéletben is aktív szerepet vállalt. 2000 évtől a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Közhasznú Szövetsége elnökségi tagja, 2010-től pedig alelnöke volt, egyben 2010-2018-ig a Magyar Országos Horgász Szövetség Választmányában is képviselte megyénket.

Műszaki beállítottságú emberként aktív és értékes tagja volt a Megyei Horgász Szövetség Elnökségének, és megbízhatóságát semmi sem bizonyítja jobban annál, hogy az elnökségi ülésekről, szövetségi rendezvényekről szinte sohasem hiányzott, mindig tudott időt szakítani a horgásztársadalom szolgálatára. Feleségével együtt szerették a természetet, a horgászatot, kedvenc vizén, a Vajai tó partján mindenki ismerte és tisztelte. Nem véletlen, hiszen, ha szükség volt rá harcosan és határozottan képviselte az egyesületét.
Sajnos az elnökség utolsó ülésén már nem tudtál részt venni, ebben megakadályozott a betegséged, bár akkor még nem sejtettük, hogy nagy a baj. Utoljára október 8-án találkoztunk, amikor is az elnökségi horgászverseny egyik díjazottjaként vehetted át a megérdemelt elismerésedet.

Mi így fogunk emlékezni Rád!
Emlékedet megőrizzük.

A Megyei Horgász Szövetség Elnöksége

logo color 700

csaszar presszo 1

bujtos_to.jpg

Vízirendészeti Rendőrőrsök

Vízirendészeti Rendőrőrs Tokaj
Cím: 3910, Tokaj,
Széchenyi sétány 9/B.
Telefon: 47/352-677;
BM telefon: 30/66-39-576

Vízirendészeti Rendőrőrs Vásárosnamény
Cím: 4800 Vásárosnamény,
Wammala út 1-3.
BM telefon: 03-32/63-19