HORINFO belépés – E-területi jegy váltás

teruleti jegy

A Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szövetsége által 2021. évtől a HORINFO rendszerben forgalmazott E-területi jegyek a következő módokon válthatók ki:

  1. Online (a HORINFO saját profilon keresztül kizárólag egyénileg, kizárólag bankkártyás fizetéssel, vagy SZÉP kártyával /OTP, MKB, K&H egyaránt)
  2. Központi ügyviteli irodánkban, nyitva tartási időben (4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 23. sz. földszint 10. (Galéria Üzletház) – a HORINFO rendszeren keresztül kizárólag helyben történő fizetéssel, vagy előzetes egyeztetés alapján SZÉP-kártyás fizetéssel)
  3. Tagegyesületeinknél és értékesítési pontjainkon (a HORINFO rendszeren keresztül kizárólag helyben történő fizetéssel)

Figyelem! Az online területi jegy vásárlás kizárólag tárgyávere érvényes egységes állami horgászokmány (állami horgászjegy) kiváltása után lehetséges, amely bármelyik horgászegyesületnél megtehető.

E-területi jegy vásárlás lépésről-lépésre

1. lépés

A HORINFO rendszerbe történő belépéshez kérjük kattintson az alábbi linkre, majd a „Bejelentkezés” ikonra: https://horgaszjegy.hu/

e teruleti jegy valtas 01

2. lépés

Jelentkezzen be saját felhasználói fiókjába

  • Amennyiben a horgászkártya regisztrációkor nem adott meg, vagy nem volt saját elektronikus levélcíme (e-mail), ebben az esetben a „Belépésnél” az első (E-mail cím) sorba a rendszer által generált felhasználó nevet (Pl.: kissnandor815) kell megadni. A második (Jelszó) sorba pedig a (korábban még) adókártyával regisztráltaknál az adóazonosító jelet kell beírni,
  • az email címmel és adószámmal regisztráltak esetében, az első „Belépésnél” a jelszóhoz az adószám írandó be,
  • a később, már adóazonosító jel megadása nélkül regisztráltaknak esetében a „Belépésnél” a generált felhasználó nevet (Pl.: kissnandor815), a jelszóhoz a vezetéknevüket (nagy kezdőbetűvel) és a születési évüket kell beírni. Például: Kiss1965

e teruleti jegy valtas 02

3. lépés

Kattintson a Jegyek és fogási napló menüpontra.

e teruleti jegy valtas 03

4. lépés

Kattintson a Területi jegy vásárlás menüpontra.

e teruleti jegy valtas 04

5. lépés

A vízterületeket tartalmazó listában keresse meg a kívánt vízterületet vagy területi jegy típust. (Javasoljuk, hogy a kívánt területi jegy gyors megtalálásához, használja a keresőt, mert a rendszer különböző vízkezelők több száz területi jegyét tárolja.

e teruleti jegy valtas 05

6. lépés

Amennyiben megtalálta a keresett területi jegy típust, kattintással válassza ki. (Amennyiben nem igazodik el a területi jegyek listájában, kérjük honlapunkon tájékozódjon az adott területi jegyeinkről)

e teruleti jegy valtas 06

7. lépés

A kiválasztott területi jegy megvásárlását a „Jegyvásárlás” gombra való kattintással indíthatja el.

e teruleti jegy valtas 07

8. lépés

Válassza ki a jogcímet, majd kattintson a területi jegy árát feltűntető gombra. (Figyelem! A felnőtt kedvezményezett 1-es típusú jogcím szerinti KHESZ egybotos területi jegyeket kizárólag a hölgyhorgászok választhatják.)

e teruleti jegy valtas 08

9. lépés

Kattintson a vásárlás összesített összege alatti Fizetés gombra.

e teruleti jegy valtas 09

10. lépés

Adja meg a bankkártyás vásárláshoz szükséges adatokat, majd kattintson a fizetés gombra.

e teruleti jegy valtas 10

11. lépés

A területi jegyek nyomtatva érvényesek, ezért nyomtassa ki azt. Ezt követően nyomtassa ki a KHESZ területi jegyekhez tartozó (kötelező melléklet) helyi horgászrend kivonatot (8 db A4-es méretű lap). A nyomtatott területi jegyet, kérjük tartsa magánál. Az online vásárolt területi jegy a saját felhasználói profilban bármikor elektronikusan hozzáférhető, újból kinyomtatható.

e teruleti jegy valtas 11

Amennyiben további segítségre van szüksége, érdeklődjön a HORINFO ügyfélszolgálatánál:

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: + 36 (59) 324 432 (munkanapokon 8:00-16:30-ig)
vagy Szövetségünk központi irodájánál (5600 Békéscsaba, Bajza u. 11):

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36 (30) 478-3783 (munkanapokon 8:00-16:30-ig), munkaidőn kívül +36 (30) 126-3939
Eredményes horgászatot, kellemes vízparti kikapcsolódást kívánunk!

Online látogatóink

Oldalainkat 82 vendég és 0 tag böngészi

Cookie-k kezelése